Administratiekantoor Advieskantoor Schat Damwoude
Administratiekantoor Advieskantoor Schat Damwoude

Introductie

Persoonlijke betrokkenheid kenmerkt de administratieve en financiŽle dienstverlening van Schat Administratie- & Advieskantoor. Met onze expertise zetten wij ons maximaal in om uw belangen optimaal te behartigen. De dienstverlening aan ieder persoon of bedrijf heeft een eigen unieke aanpak nodig.

Door onze individueel gerichte manier van proactief handelen, kunnen wij op een positieve en effectieve manier een rol van betekenis voor u zijn. Door de kleinschaligheid van ons bedrijf, kunnen wij ons verdiepen in uw eigen persoonlijke (bedrijfs)situatie. Met deze kennis proberen wij uw belangen optimaal te behartigen in een voortdurende dynamische omgeving.

Bent u op zoek naar opvulling van een (tijdelijke) vacature op het gebied van administratieve of financiŽle dienstverlening, dan bent u bij ons op het juiste adres. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in projectmatige werkzaamheden. Als onderdeel van een projectteam kunnen wij eveneens de volgende taken voor u verrichten: document control, project controls en cost control.